Jälkiruokaquesadillat
Tortillaleipiä ei käytetä pelkästään tacoihin – tässä niistä tehdään herkullinen jälkiruoka.
Neljälle
- 2 omenaa
- 1 persikka
- 1 rkl voita
- 1 tl raakaruokosokeria
- 1 tl kanelia
- 1 tl puristettua sitruunamehua
- 6 pientä tortillaleipää
- 30 g voita
- 1 dl ricottaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Viipaloi omenat ja persikka ohuesti, paista ne voissa raakaruokosokerin, kanelin ja sitruunamehun kera.
2. Levitä tortillaleiville voita. Sekoita ricotta ja sokeri. Levitä seos tortillaleipien toiselle puolelle, laita leipien väliin omenaa ja persikkaa ja laita leivät yhteen.
3. Paista quesadillat voissa molemmin puolin, leikkaa paloiksi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka