Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jälkiruokaquesadillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tortillaleipiä ei käytetä pelkästään tacoihin – tässä niistä tehdään herkullinen jälkiruoka.

Neljälle

  • 2 omenaa
  • 1 persikka
  • 1 rkl voita
  • 1 tl raakaruokosokeria
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl puristettua sitruunamehua
  • 6 pientä tortillaleipää
  • 30 g voita
  • 1 dl ricottaa
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

1. Viipaloi omenat ja persikka ohuesti, paista ne voissa raakaruokosokerin, kanelin ja sitruunamehun kera.

2. Levitä tortillaleiville voita. Sekoita ricotta ja sokeri. Levitä seos tortillaleipien toiselle puolelle, laita leipien väliin omenaa ja persikkaa ja laita leivät yhteen.

3. Paista quesadillat voissa molemmin puolin, leikkaa paloiksi ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka