Marinoi lohi suolalla, riisiviinietikalla ja seesamiöljyllä. Laita jääkaappiin. Leikkaa inkivääri lastuiksi mandoliinilla ja kiehauta 1dl riisiviinietikassa, jossa on 1rkl ruokosokeria. Laita liemessä jäähtymään.
Siivuta ohueksi mandoliinilla keltajuuret ja valmista juurikkaille riisiviinietikasta, limestä, seesamiöljystä ja misosta kastike. Lisää suolaa maun mukaan.
Paista pannulla seesamiöljyssä ja valkosipulissa neulapavut sekä viipaloitu osterivinokas.
Kokoa boxin kahteen laatikkoon salaatti thaibasilikasta ja silmusalaatista. Laita kastikkeeksi keltajuurten lientä. Kiehauta teriyakikastiketta varten kattilassa soijaa 2dl ja valkosipulia 1 kynsi paloiteltuna sekä ruokosokeria 3-4rkl ja viinietikkaa 1rkl ja 1 limen menu. Jäähdytä teriyakikastike.
Kiehauta vettä kattilassa ja lisää suolaa maun mukaan. Kaada Ramen-nuudelit kuumaan veteen ja kaada vesi pois. Mausta nuudelit seesamiöljyllä ja seesaminsiemenillä ja laita laatikkoon omaan osioonsa. Laita samaan osioon myös paistetut neulapavut.
Tee marinoituneesta lohesta pieniä rullia. Laita yhteen laatikkoon keltajuurta, ja lohirullat sekä inkivääriviipaleet.
Laita salaatin päälle yhteen osioon paistetut sienet ja keltajuuret. Koristele laatikot ananaskirsikoilla.