Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kalkkunaa omenakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalkkunaa omena- ja banaanikastikkessa yrttiriisin kera.

Ainekset

  • 600 g kalkkunanrintaa
  • nokare voita
  • 3 rkl curryjauhetta
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 1 sipuli
  • 1 omena
  • 1 banaani
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl kanafondia
  • 3 dl kookosmaitoa

Valmistusohje

Kuullota kuutioitu kalkkunanliha voissa, mausta palat currylla ja ripottele mukaan vehnäjauhoja. Pilko sipuli ja kuoritut hedelmät ja lisää ne pannulle. Paista hetki ja mausta valkosipulilla ja kanafondilla.

Kaada päälle kookosmaito ja tilkka vettä. Hauduta kymmenisen minuuttia, jolloin kalkkuna kypsyy ja hedelmät pehmenevät. Tarjoa yrttiriisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunaa