Kalkkunaa omenakastikkeessa
Julkaistu
Kalkkunaa omena- ja banaanikastikkessa yrttiriisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g kalkkunanrintaa
- nokare voita
- 3 rkl curryjauhetta
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 sipuli
- 1 omena
- 1 banaani
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl kanafondia
- 3 dl kookosmaitoa
Valmistusohje
Kuullota kuutioitu kalkkunanliha voissa, mausta palat currylla ja ripottele mukaan vehnäjauhoja. Pilko sipuli ja kuoritut hedelmät ja lisää ne pannulle. Paista hetki ja mausta valkosipulilla ja kanafondilla.
Kaada päälle kookosmaito ja tilkka vettä. Hauduta kymmenisen minuuttia, jolloin kalkkuna kypsyy ja hedelmät pehmenevät. Tarjoa yrttiriisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka