1. Sekoita maitoon kuuma voisula, odota, että seos on kädenlämpöistä ennen kuin liuotat hiivan siihen. Sekoita sen jälkeen joukkoon munankeltuainen, sokeri, suola ja vehnäjauho. Vaivaa joustavaksi taikinaksi. Anna nousta peitettynä 20 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Vaivaa taikinaa jauhotetulla leivinpöydällä. Kauli siitä pitkulainen levy. Levitä sille pehmeä voi. Sekoita keskenään täytteen ainekset ja levitä täyte taikinalevylle.
3. Kääri taikina rullalle ja käännä se kranssiksi. Nosta leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja leikkaa viiltoja kranssin päällyspuoleen. Anna nousta 40 minuuttia. Penslaa vatkatulla munalla ja sirottele pinnalle vähän kookoshiutaleita. Paista kranssia 15-20 minuuttia.