Julian kevyet kyljykset
Teflonpannulla paistaen tarvitset vain vähän voita tai öljyä, mutta niitä tarvitaan edes jonkin verran kauniin paistopinnan vuoksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 siankyljystä
- sellerisuolaa
- valkopippuria
- 1 tl kuivattua kirveliä
- 3-4 porkkanaa
- 1 purjo
- 1 kanaliemikuutio
- 2 dl vettä
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta kyljykset sellerisuolalla ja pippurilla sekä kirvelillä ja paista niitä pari minuuttia puoleltaan.
2. Suikaloi porkkanat ja purjo ja siirrä ne pataan. Murenna liemikuutio ja kaada vesi päälle. Kuumenna.
3. Nosta kyljykset vihannesten päälle ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku