Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Julian kevyet kyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Teflonpannulla paistaen tarvitset vain vähän voita tai öljyä, mutta niitä tarvitaan edes jonkin verran kauniin paistopinnan vuoksi.

Neljälle

  • 4 siankyljystä
  • sellerisuolaa
  • valkopippuria
  • 1 tl kuivattua kirveliä
  • 3-4 porkkanaa
  • 1 purjo
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 dl vettä
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta kyljykset sellerisuolalla ja pippurilla sekä kirvelillä ja paista niitä pari minuuttia puoleltaan.

2. Suikaloi porkkanat ja purjo ja siirrä ne pataan. Murenna liemikuutio ja kaada vesi päälle. Kuumenna.

3. Nosta kyljykset vihannesten päälle ja keitä hiljaa kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset