Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juustogratinoitu paprikabroileri

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos olet kiireinen tämä ruoka valmistuu nopeammin broilerin fileistä kuin koipireisistä. Paprikan voi laittaa mukaan uuniin, jos haluat sen lämpimänä.

Kahdelle

  • 4 broilerinreittä
  • rakuunaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • 2 annosta perunasosetta
  • paprikajauhetta
  • 1 munankeltuainen
  • 2 paprikaa pilkottuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uni 250 asteeseen. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista niitä hitaasti kummaltakin puolelta pannulla, noin 30 minuuttia. Aseta ne tammilankulle tai uunivadille.

2. Mausta muusi paprikalla, sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita broilerin vierelle.

3. Ripota juustoraaste broilerin päälle ja gratinoi, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile paprikasilpun kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet