Juustogratinoitu paprikabroileri
Jos olet kiireinen tämä ruoka valmistuu nopeammin broilerin fileistä kuin koipireisistä. Paprikan voi laittaa mukaan uuniin, jos haluat sen lämpimänä.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 4 broilerinreittä
- rakuunaa
- 2 dl juustoraastetta
- 2 annosta perunasosetta
- paprikajauhetta
- 1 munankeltuainen
- 2 paprikaa pilkottuna
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uni 250 asteeseen. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja rakuunalla. Paista niitä hitaasti kummaltakin puolelta pannulla, noin 30 minuuttia. Aseta ne tammilankulle tai uunivadille.
2. Mausta muusi paprikalla, sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita broilerin vierelle.
3. Ripota juustoraaste broilerin päälle ja gratinoi, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile paprikasilpun kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku