Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kahden ainesosan kukkakaali-pizzapohja

Julkaistu 14.09.2015 07:25

14.9.2015. Tämä pizzapohja on gluteeniton ja valmistuu kukkakaalista! Kokeile trendikästä herkkua. Reseptikuva: Shutterstock.

Ainekset

  • 450g kukkakaalia
  • 2 kananmunaa

Valmistusohje

Esilämmitä uuni 200-asteiseksi.

Laita kukkakaalit tehosekoittimeen, kunnes ne ovat pilkkoutuneet melko tasaiseksi massaksi.

Laita kukkakaalimassa mikronkestävään astiaan ja kypsennä mikrossa noin 5 minuuttia. Purista kukkakaalimassasta ylimääräinen neste pois esimerkiksi keittiöpyyhkeen avulla.

Sekoita kukkakaalimassa ja kananmunat hyvin kulhossa. Levitä massa leivinpaperilla peitetyn pellin päälle pizzapohjan muotoon. Kypsennä uunissa noin 40 minuuttia.

Laita täytteet pohjan päälle ja kypsennä vielä 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kunnes täytteet ovat kypsyneet

Tuoreimmat aiheesta

Pizza