1. Sekoita voi, suola, mantelijauhe, sokeri, muna ja 1 dl vehnäjauhoja. Siivilöi joukkoon 3½ dl vehnäjauhoja ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan vetäytyä viileässä tunnin ajan. Vuoraa voideltu piirasvuoka taikinalla. Painele pohja tiiviiksi ja pane vuoka yöksi pakastimeen. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja paista, kunnes pohja on kullanruskea. Anna jäähtyä.
2. Kiehauta kerma ja hunaja ja anna jäähtyä heti. Sekoita puolet kermasta tummaan ja puolet vaaleaan suklaaseen. Sekoita hitaasti, jotta suklaa ehtii sulaa.
3. Leikkaa voi kuutioiksi. Sekoita 100 grammaa voita tummaan ja 150 g vaaleaan suklaatäytteeseen. Kaada vaalea tryffeli murotaikinapohjan päälle ja anna jähmettyä pakastimessa. Kaada vuokaan lopuksi tumma tryffeli ja anna jähmettyä pakastimessa.