Kalapullia punaisessa kastikkeessa
Tomaatti ja tilli piristävät kalapullia. Käytä 1 rkl kalafondia tai ¼ kalaliemikuutio ja 1 dl vettä. Perunat tai pasta maistuvat hyviltä kalapullien kera.
Kahdelle
- 1 pkt pakastettuja kalapullia
- 1 tl tillinsiemeniä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- n. 1 dl kalalientä
- ½ dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Laita puoliksi sulatetut kalapullat matalaan pataan ja ripottele päälle tillinsiemenet.
2. Sekoita tomaattipyree ja liemi, kaada pataan.
3. Kuumenna niin, että kalapullat lämpenevät läpikotaisin, ripottele päälle tuoretta tilliä ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"