Kalapullia punaisessa kastikkeessa

Tomaatti ja tilli piristävät kalapullia. Käytä 1 rkl kalafondia tai ¼ kalaliemikuutio ja 1 dl vettä. Perunat tai pasta maistuvat hyviltä kalapullien kera.

Kahdelle

  • 1 pkt pakastettuja kalapullia
  • 1 tl tillinsiemeniä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • n. 1 dl kalalientä
  • ½ dl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Laita puoliksi sulatetut kalapullat matalaan pataan ja ripottele päälle tillinsiemenet.

2. Sekoita tomaattipyree ja liemi, kaada pataan.

3. Kuumenna niin, että kalapullat lämpenevät läpikotaisin, ripottele päälle tuoretta tilliä ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.