Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanafileet currykastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on nopeasti valmistuvaa kutsuruokaa – sopii hyvin, jos olet kutsunut kotiisi jonkun heti töiden jälkeen, eikä sinulla ole aikaa seistä pitkään patojen äärellä. Ruskista kanafileet ja anna niiden porista kastikkeessa, näin niistä tulee meheviä eikä kuivia. Tarjoile keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.

Neljälle

  • 4 kanafileetä
  • 1 purjo
  • 2 rkl voita
  • 2 tl currya
  • 3 dl kermaa
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 annosta keitettyä riisiä
  • suikaloitua paprikaa

Valmistusohje

1. Laita riisi kiehumaan, hienonna vihannekset.

2. Hiero kanafileisiin suolaa ja pippuria. Ruskista fileet voissa. Nosta fileet pannulta ja laita sivuun. Puhdista ja suikaloi purjo, paista voissa curryn kera.

3. Kaada päälle kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kanafileet ja anna porista 5-8 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kanacurry