Kanafileet currykastikkeessa
Tämä on nopeasti valmistuvaa kutsuruokaa – sopii hyvin, jos olet kutsunut kotiisi jonkun heti töiden jälkeen, eikä sinulla ole aikaa seistä pitkään patojen äärellä. Ruskista kanafileet ja anna niiden porista kastikkeessa, näin niistä tulee meheviä eikä kuivia. Tarjoile keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 kanafileetä
- 1 purjo
- 2 rkl voita
- 2 tl currya
- 3 dl kermaa
- 1 rkl kiinalaista soijaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Tarjoiluun
- 4 annosta keitettyä riisiä
- suikaloitua paprikaa
Valmistusohje
1. Laita riisi kiehumaan, hienonna vihannekset.
2. Hiero kanafileisiin suolaa ja pippuria. Ruskista fileet voissa. Nosta fileet pannulta ja laita sivuun. Puhdista ja suikaloi purjo, paista voissa curryn kera.
3. Kaada päälle kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kanafileet ja anna porista 5-8 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku