Kalkkunasuikaleet maapähkinäkastikkeessa
Julkaistu
Linnunlihasuikaleet maistuvat hyvältä ja valmistuvat nopeasti. Tässä kalkkunasuikaleet tarjoillaan maistuvassa maapähkinäkastikkeessa kuivattujen aprikoosien kera. Tarjoile keitetyn riisin ja mielellään parsakaalin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 500 g kalkkunaa suikaleina
- 1 rkl neutraalia öljyä
- 1 rkl kiinalaista soijakastiketta
- 10 kuivattua aprikoosia
- 2-3 rkl maapähkinävoita
- 2 dl vettä
- 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
Tarjoiluun
- keitettyä jasmiiniriisiä
- parsakaalikimppuja
Valmistusohje
1. Keitä riisi ja parsakaali. Suikaloi kuivatut aprikoosit.
2. Paista kalkkunasuikaleet öljyssä wokki- tai paistinpannussa. Lisää soija, maapähkinävoi, vesi ja sitruunamehu.
3. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita kunnolla. Lisää aprikoosit, tarjoile riisin ja parsakaalin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka