Kanaa rosmariinilla ja timjamilla

Ihanan maukas kana!

Neljälle

  • 2 broileria à 600 g
  • 2 sitruunaa
  • persiljaa
  • 1 rkl rosmariinia
  • ½ rkl timjamia
  • hieman paprikajauhetta
  • ½ dl ruokaöljyä
  • 1 rkl soijaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Ota esiin uuninkestävä vuoka, johon molemmat broilerit mahtuvat. Mausta broilerit sisältä ja täytä ne parilla sitruunalohkolla ja persiljanoksalla. Sido broilerit kiinni. Pirskota niiden päälle hieman sitruunamehua, mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla ja laita ne vuokaan. Sekoita öljy ja soija ja penslaa broilerit seoksella. Ripottele viimeiseksi päälle rosmariinia ja timjamia.

3. Paista broilereita uunissa reilu tunti, penslaa muutaman kerran öljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!