Kanakeitto purjon ja retiisien kera
Jäikö edelliseltä aterialta broileria tähteeksi? Voit tehdä siitä keittoa. Tämä on todellista pikaruokaa; keittoaika on vain 10 minuuttia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 100 g luutonta broilerinlihaa (paistettua tai keitettyä)
- 2 perunaa
- 1 porkkana
- 1/3 purjoa, vihreä osa
- 4 retiisiä
- 1 1/4 l vettä
- 2 kanaliemikuutiota
Valmistusohje
1. Suikaloi liha. Kuori perunat ja porkkana ja suikaloi ne. Perkaa ja huuhtele purjo ja suikaloi myös se. Viipaloi retiisit.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi liemikuutioiden kanssa. Pane peruna- ja porkkanasuikaleet kiehumaan 5 minuutiksi. Lisää purjo ja kananliha ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää retiisisiivut juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"