Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanakeitto purjon ja retiisien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jäikö edelliseltä aterialta broileria tähteeksi? Voit tehdä siitä keittoa. Tämä on todellista pikaruokaa; keittoaika on vain 10 minuuttia.

Neljälle

  • 100 g luutonta broilerinlihaa (paistettua tai keitettyä)
  • 2 perunaa
  • 1 porkkana
  • 1/3 purjoa, vihreä osa
  • 4 retiisiä
  • 1 1/4 l vettä
  • 2 kanaliemikuutiota

Valmistusohje

1. Suikaloi liha. Kuori perunat ja porkkana ja suikaloi ne. Perkaa ja huuhtele purjo ja suikaloi myös se. Viipaloi retiisit.

2. Kuumenna vesi kiehuvaksi liemikuutioiden kanssa. Pane peruna- ja porkkanasuikaleet kiehumaan 5 minuutiksi. Lisää purjo ja kananliha ja keitä vielä 5 minuuttia. Lisää retiisisiivut juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Kanakeitto