Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananrintaa vasikanlihatäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä todellinen juhlaruokalaji. Tarvitset puuvillalankaa fileiden sitomiseen. Lisukkeena voit tarjota vaikkapa riisipalloja.

4 annosta

  • 4 kananpojan- tai broilerinfileetä
  • 300 g naudanjauhelihaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl silputtua persiljaa
  • 1 rkl kermaa
  • 1 tl sambal oelek -maustetahnaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 125 asteeseen. Sekoita jauhelihan joukkoon kananmuna, sambal oelek, kerma ja persilja. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kuivaa kanafileet, leikkaa auki ja nuiji litteäksi. Täytä fileet jauhelihalla ja sido puuvillalangalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista voissa ja jälkipaista uunissa noin 15 minuutin ajan.

3. Viipaloi fileet viistottain ja tarjoa keitettyjen vihannesten ja riisin tai perunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa