Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanarulla peston ja tomaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä herkullinen kanarulla on täydellistä ruokaa seisovaan pöytään. Se voidaan tarjoilla haaleana tai täysin kylmänä. Sopii hyvin myös pikkupurtavaksi.

Kahdeksalle

  • 8 kanafileetä
  • 2 dl pestoa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Nuiji kanafileet ohuiksi. Levitä päälle pestoa ja asettele päälle aurinkokuivattuja tomaatteja. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kääri fileet tiukoiksi rulliksi ja kääri alumiinifolioon. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä, leikkaa viipaleiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa