Kanarulla peston ja tomaatin kera
Tämä herkullinen kanarulla on täydellistä ruokaa seisovaan pöytään. Se voidaan tarjoilla haaleana tai täysin kylmänä. Sopii hyvin myös pikkupurtavaksi.
- Ruokavalio: Laktoositon
Kahdeksalle
- 8 kanafileetä
- 2 dl pestoa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Nuiji kanafileet ohuiksi. Levitä päälle pestoa ja asettele päälle aurinkokuivattuja tomaatteja. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kääri fileet tiukoiksi rulliksi ja kääri alumiinifolioon. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä, leikkaa viipaleiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka