Kanavartaat pekonissa ja antipastosalaattia
Herkullinen antipastosalaatti valmistuu hetkessä. Voit myös helposti vaihdella salaatin aineksia oman makusi mukaan. Tarjoile salaatti maukkaiden kanavartaiden kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 600 g marinoituja kanavartaita
- 1 pkt pekonia
- 3 tomaattia
- 3 aurinkokuivattua tomaattia
- fetakuutioita
- oliiveja
- tuoretta basilikaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 sipuli
- viinietikkaa
- (voit myös itse lisätä erilaisia antipastoja makusi mukaan)
Valmistusohje
Pyyhi marinoiduista kanavartaista ylimärääinen marinadi pois ja pakkaa vartaat pekonin sisään. Grillaa kypsiksi ja tarjoa antipastosalaatin kanssa.
Halkaise aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ne nostellen fetan ja oliivien kanssa. Mausta suurilla basilikanlehden paloilla ja aivan ohuilla valkosipuli- ja sipuliviipaleilla.
Pirskota päälle viinietikkaa ja nostele salaatti vielä varovaisesti sekaisin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä