Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanavartaat pekonissa ja antipastosalaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullinen antipastosalaatti valmistuu hetkessä. Voit myös helposti vaihdella salaatin aineksia oman makusi mukaan. Tarjoile salaatti maukkaiden kanavartaiden kera.

Ainekset

  • 600 g marinoituja kanavartaita
  • 1 pkt pekonia
  • 3 tomaattia
  • 3 aurinkokuivattua tomaattia
  • fetakuutioita
  • oliiveja
  • tuoretta basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • viinietikkaa
  • (voit myös itse lisätä erilaisia antipastoja makusi mukaan)

Valmistusohje

Pyyhi marinoiduista kanavartaista ylimärääinen marinadi pois ja pakkaa vartaat pekonin sisään. Grillaa kypsiksi ja tarjoa antipastosalaatin kanssa.

Halkaise aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ne nostellen fetan ja oliivien kanssa. Mausta suurilla basilikanlehden paloilla ja aivan ohuilla valkosipuli- ja sipuliviipaleilla.

Pirskota päälle viinietikkaa ja nostele salaatti vielä varovaisesti sekaisin.

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat