Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanaviillokki mustaviinimarjahyytelön kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kanaviillokki on koko perheelle maistuva ateria. Valmista kanaviillokille ensin kevyt kanaliemi. Lisää kypsät kananpalat liemeen ja viimeistele viillokki kermalla. Tarjoa kanaviillokin kanssa lisukkeena riisiä ja mustaviinimarjahyytelöä.

Ainekset

  • 1 kypsän kanan liha
  • 1 l kanalientä
  • 1-2 rkl currya
  • vaaleaa kastikesuurustetta
  • 1 dl kermaa
  • riisiä
  • mustaviinimarjahyytelöä

Valmistusohje

Kuumenna kanaliemi ja mausta se currylla. Suurusta kastikemaisen paksuksi vaalealla kastikesuuruksella. Anna makujen tasaantua keittämällä kastiketta hiljalleen. Leikkaa suurimmat kananpalat ja lisää ne kastikepohjaan. Aateloi kanaviillokki lopuksi kermalla.

Tarjoa keitetyn riisin ja mustaviinimarjahyytelön kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa