Kanaviillokki mustaviinimarjahyytelön kera
Kanaviillokki on koko perheelle maistuva ateria. Valmista kanaviillokille ensin kevyt kanaliemi. Lisää kypsät kananpalat liemeen ja viimeistele viillokki kermalla. Tarjoa kanaviillokin kanssa lisukkeena riisiä ja mustaviinimarjahyytelöä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 kypsän kanan liha
- 1 l kanalientä
- 1-2 rkl currya
- vaaleaa kastikesuurustetta
- 1 dl kermaa
- riisiä
- mustaviinimarjahyytelöä
Valmistusohje
Kuumenna kanaliemi ja mausta se currylla. Suurusta kastikemaisen paksuksi vaalealla kastikesuuruksella. Anna makujen tasaantua keittämällä kastiketta hiljalleen. Leikkaa suurimmat kananpalat ja lisää ne kastikepohjaan. Aateloi kanaviillokki lopuksi kermalla.
Tarjoa keitetyn riisin ja mustaviinimarjahyytelön kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa