Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Karitsan kyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pääsiäiseen valmistautuminen aloitetaan Makujen keittiössä karitsan kyljyksillä. Kyljysten kyytipoikana kannattaa kokeilla kevyitä ja maistuvia, parmesaanijuustolla maustettuja kasviksia.

Ainekset

  • 2 karitsan kyljysriviä
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • hieman hienonnettua lehtipersiljaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

Hienonna persilja ja valkosipulit. Sekoita ne sinapin joukkoon. Leikkaa kyljysrivistä kyljyksiä.

Sivele kyljykset sinappiseoksella ja painele ne sitten korppujauhoihin. Paista kyljykset voissa kullanruskeiksi.

Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa