Karitsan kyljykset
Pääsiäiseen valmistautuminen aloitetaan Makujen keittiössä karitsan kyljyksillä. Kyljysten kyytipoikana kannattaa kokeilla kevyitä ja maistuvia, parmesaanijuustolla maustettuja kasviksia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 2 karitsan kyljysriviä
- 1 rkl dijon-sinappia
- 2 valkosipulinkynttä
- hieman hienonnettua lehtipersiljaa
- 1 dl korppujauhoja
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl voita
Valmistusohje
Hienonna persilja ja valkosipulit. Sekoita ne sinapin joukkoon. Leikkaa kyljysrivistä kyljyksiä.
Sivele kyljykset sinappiseoksella ja painele ne sitten korppujauhoihin. Paista kyljykset voissa kullanruskeiksi.
Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka