Karitsan kyljykset

Pääsiäiseen valmistautuminen aloitetaan Makujen keittiössä karitsan kyljyksillä. Kyljysten kyytipoikana kannattaa kokeilla kevyitä ja maistuvia, parmesaanijuustolla maustettuja kasviksia.

Ainekset

  • 2 karitsan kyljysriviä
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • hieman hienonnettua lehtipersiljaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

Hienonna persilja ja valkosipulit. Sekoita ne sinapin joukkoon. Leikkaa kyljysrivistä kyljyksiä.

Sivele kyljykset sinappiseoksella ja painele ne sitten korppujauhoihin. Paista kyljykset voissa kullanruskeiksi.

Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!