Porsaankyljykset aprikoosikastikkeella
Julkaistu
Hapanimelää kastiketta käytetään tässä sekä marinadina että penslaukseen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 porsaankyljystä
- 1 prk aprikooseja
- 3 rkl viinietikkaa
- 2 rkl soijaa
- 3 rkl ketsuppia
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl inkivääriä
- hieman valkopippuria
Valmistusohje
1. Valuta aprikoosit ja paseeraa ne sitten siivilän läpi. Sekoita mukaan muut ainekset grillikastikkeeksi. Laita kyljykset kastikkeeseen 1 tunniksi.
2. Nosta kyljykset kastikkeesta, valuta. Suolaa ne kevyesti ja grillaa sitten 5-7 minuuttia molemmin puolin, valele välillä kastikkeella.
3. Grillaa tomaatteja 2-3 minuuttia ja tarjoile kyljysten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku