Porsaankyljykset
Julkaistu
Tuhdit porsaankyljykset riisisalaatin kera tarjottuna ovat täydellinen tarjottava viikonlopun herkkupäivälliselle. Kutsu ystävät koolle nauttimaan tästä helposta ja maittavasta ateriakokonaisuudesta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 porsaankyljystä
- suolaa
- pippuria
- 4 lehteä salviaa
- 4 rkl juustoraastetta
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Paista kyljyksiä kummaltakin puolelta öljyssä, jotta saat niihin kauniin värin. Mausta kyljykset kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla ja asettele ne uunivuokaan. Laita kullekin kyljykselle salvianlehti ja ruokalusikallinen juustoraastetta.
Paista kyljyksiä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka