Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porsaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tuhdit porsaankyljykset riisisalaatin kera tarjottuna ovat täydellinen tarjottava viikonlopun herkkupäivälliselle. Kutsu ystävät koolle nauttimaan tästä helposta ja maittavasta ateriakokonaisuudesta.

Ainekset

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa
  • pippuria
  • 4 lehteä salviaa
  • 4 rkl juustoraastetta
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Paista kyljyksiä kummaltakin puolelta öljyssä, jotta saat niihin kauniin värin. Mausta kyljykset kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla ja asettele ne uunivuokaan. Laita kullekin kyljykselle salvianlehti ja ruokalusikallinen juustoraastetta.

Paista kyljyksiä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset