Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Karitsan kyljyksiä ja perunaherkkuja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Näistä karitsan kyljyksistä tulee sitä herkullisempia mitä pitempään ne saavat marinoitua. Minttuhyytelö on omiaan tähän reseptiin!

Ainekset

  • 600 g karitsankyljyksiä
  • 2 rkl sinappia
  • 2 dl rypsiöljyä
  • 1 pnt tuoretta timjamia
  • 1-2 tl minttuhyytelöä

Lohkoperunat grillissä

  • 1 pss lohkoperunoita
  • 1 paprika
  • 1 punasipuli
  • suolaa
  • pippuria
  • sulatettua voita tai öljyä

Valmistusohje

Valmista marinadi. Sekoita kulhossa sinappi, öljy, timjami sekä minttuhyytelö.

Anna karitsan kyljysten maustua useampi tunti ja grillaa ne sitten mehukkaan kypsiksi.

Paloittele paprika sekä sipuli lohkoiksi ja yhdistä sulaneiden perunoiden kanssa kulhossa. Mausta hyvin ja paista parilatasolla rapean kypsiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa