Karitsan kyljyksiä ja perunaherkkuja
Julkaistu
Näistä karitsan kyljyksistä tulee sitä herkullisempia mitä pitempään ne saavat marinoitua. Minttuhyytelö on omiaan tähän reseptiin!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 600 g karitsankyljyksiä
- 2 rkl sinappia
- 2 dl rypsiöljyä
- 1 pnt tuoretta timjamia
- 1-2 tl minttuhyytelöä
Lohkoperunat grillissä
- 1 pss lohkoperunoita
- 1 paprika
- 1 punasipuli
- suolaa
- pippuria
- sulatettua voita tai öljyä
Valmistusohje
Valmista marinadi. Sekoita kulhossa sinappi, öljy, timjami sekä minttuhyytelö.
Anna karitsan kyljysten maustua useampi tunti ja grillaa ne sitten mehukkaan kypsiksi.
Paloittele paprika sekä sipuli lohkoiksi ja yhdistä sulaneiden perunoiden kanssa kulhossa. Mausta hyvin ja paista parilatasolla rapean kypsiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka