Kasvis-kookoskeittoa
Näyttelijä Anu Sinisalon järjestämälle illalliselle Linnan tähdet saivat pukeutua fantasia-teeman mukaisesti. Herkkuja nautittiin lattialla istuen ja käsin syöden.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 kpl porkkana suikaleina
- 1 kpl sipulia siivuina
- 1 kpl kesäkurpitsaa pieninä kuutioina
- pieni pala inkivääriä hienonnettuna
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl punaista curry tahnaa
- 6 dl kanalientä
- 2 dl kookosmaitoa
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna kattila ja lisää oliiviöljy.
2. Lisää porkkana ja sipuli ja freesaa hetki. Lisää inkivääri ja currytahna.
3. Pyörittele tuotteita pari minuuttia lämpimässä kattilassa ja lisää kanaliemi.
4. Keitä kunnes liemestä on jäljellä 2/3 osaa ja lisää kesäkurpitsat ja kookosmaito.
5. Keitä vielä pari minuuttia ja mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"