Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kasvis-kookoskeittoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Näyttelijä Anu Sinisalon järjestämälle illalliselle Linnan tähdet saivat pukeutua fantasia-teeman mukaisesti. Herkkuja nautittiin lattialla istuen ja käsin syöden.

Ainekset

  • 1 kpl porkkana suikaleina
  • 1 kpl sipulia siivuina
  • 1 kpl kesäkurpitsaa pieninä kuutioina
  • pieni pala inkivääriä hienonnettuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl punaista curry tahnaa
  • 6 dl kanalientä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna kattila ja lisää oliiviöljy.

2. Lisää porkkana ja sipuli ja freesaa hetki. Lisää inkivääri ja currytahna.

3. Pyörittele tuotteita pari minuuttia lämpimässä kattilassa ja lisää kanaliemi.

4. Keitä kunnes liemestä on jäljellä 2/3 osaa ja lisää kesäkurpitsat ja kookosmaito.

5. Keitä vielä pari minuuttia ja mausta lopuksi suolalla sekä pippurilla.

(MTV3)

Tuoreimmat aiheesta

Kasviskeitto