1. Huuhdo ja puhdista vihannekset. Leikkaa pois huonolta näyttävät osat, poista kaikki varret ja siemenet. Suikaloi sipuli, paprika ja kaali. Lajittele vihannekset kulhoihin valmistusajan mukaan. Nämä vaativat pisimmän valmistusajan: sipuli, paprika, parsakaali, porkkana. Lyhyemmän: Kaali, pavunidut, minimaissit ja bambunversot.
2. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljyä isossa wokki- tai paistinpannussa kuumalla lämmöllä. Lisää inkivääri pannuun, kun öljy on kuumaa ja paista 10 sekuntia tai kunnes inkivääri sihisee. Lisää sipuli, paprika ja parsakaali. Paista n. 2 minuuttia, vihannekset eivät silloin vielä näytä valmiilta.
3. Lisää kaali, pavunidut, minimaissit ja bambunversot. Paista 2 minuuttia. Lisää soija, seesamiöljy, suola ja pippuri. Paista muutama minuutti ja tarjoile.