Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapu-curryriisi kalapuikkojen kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Arkinen kalapuikkoateria saa nostetta currylta tuoksuvasta riisistä ja juhlavista katkaravuista.

Neljälle

  • 1 pakkaus kalapuikkoja
  • 200 g katkarapuja
  • 3 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 salaattisipuli
  • 2 tl currya
  • 2 dl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua sipuli, valkosipuli ja salaattisipuli. Kuumenna öljy padassa ja laita sipulit siihen. Kuullota muutama minuutti. Lisää sitten riisi ja curry, kuullota sekoitellen muutama minuutti. Kaada joukkoon vesi ja noudata pakkauksen ohjetta riisin keittämisestä.

2. Paista kalapuikot ja kuori katkaravut.

3. Kääntele ranskankerma riisin joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla. Nosta päälle katkaravut ja tarjoile kalapuikkojen kaverina.

Tuoreimmat aiheesta

Riisi