Katkarapu-curryriisi kalapuikkojen kanssa

Arkinen kalapuikkoateria saa nostetta currylta tuoksuvasta riisistä ja juhlavista katkaravuista.

Neljälle

  • 1 pakkaus kalapuikkoja
  • 200 g katkarapuja
  • 3 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 salaattisipuli
  • 2 tl currya
  • 2 dl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua sipuli, valkosipuli ja salaattisipuli. Kuumenna öljy padassa ja laita sipulit siihen. Kuullota muutama minuutti. Lisää sitten riisi ja curry, kuullota sekoitellen muutama minuutti. Kaada joukkoon vesi ja noudata pakkauksen ohjetta riisin keittämisestä.

2. Paista kalapuikot ja kuori katkaravut.

3. Kääntele ranskankerma riisin joukkoon, mausta suolalla ja pippurilla. Nosta päälle katkaravut ja tarjoile kalapuikkojen kaverina.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!