Katkaravut sherryliemessä

Ainekset

  • 12 raakaa katkarapua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl kuivaa sherryä
  • hyppysellinen cayennepippuria
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Kuori katkaravut. Kuumenna oliiviöljy suuressa, paksupohjaisessa paistinpannussa. Lisää katkaravut ja kypsennä keskilämmöllä välillä sekoitellen kolmisen minuuttia tai kunnes ravut ovat vaaleanpunaisia. Lisää sherry ja mausteet.

Kumoa pannun sisältö tarjoiluastiaan. Lävistä katkaravut puisilla cocktailtikuilla ja tarjoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!