1. Suomusta kuha. Leikkaa tilleistä varret, sääst kukinnot. Halkaise sitruuna. Laita kala kattilaan yhdessä sitruunanpuolikkaan ja tillinvarsien kera ja kaada päälle vesi. Lisää suola ja pippurit. Kuumenna kiehuvaksi, laita kansi päälle ja anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia tai kunnes selkäruoto alkaa kevyesti irrota lihasta.
2. Nosta kala liemestä, pidä se lämpimänä ja siivilöi liemi. Kaada liemi kattilaan ja keitä kokoon kunnes reilut 3 dl on jäljellä. Hienonna loput tillit.
3. Tillikastike: Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä, lisää jauhot ja sekoita hyvin. Laita kattila takaisin liedelle ja lisää kalalientä vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Vatkaa munankeltuainen kevyesti ja sekoita kerman kanssa. Vatkaa kastikekattilaa hyvin ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutama minuutti, vatkaa mukaan muna-kermaseos ja anna poreilla hiljaa vielä hetki, mutta älä keitä enää, ettei keltuainen jähmety. Lisää tilli, mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat kastikkeesta happamamman, purista lopusta sitruunasta mehu ja mausta sillä.