1. Kuori ja viipaloi sipuli ja porkkana. Kiehauta vesi ja lisää siihen sipuli, porkkana, suola, pippurit ja laakerinlehti. Kaada liemeen viinietikka, lisää vielä tillinoksat ja keitä 15 minuuttia.
2. Nosta kala liemeen, siirrä kattila levyltä puiselle leikkuulaudalle ja anna kalan kypsyä liemessä 8-10 minuuttia.
3. Tilli-hollandaise: Sulata voi miedolla lämmöllä. Sekoita keltuaiset, sitruunamehu ja vesi kattilassa (ei alumiinisessa) ja aseta kuumaan muttei kiehuvaan vesihauteeseen. Vatkaa voimakkaasti, kunnes kastike saostuu. Tiputa voisula kastikkeeseen vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Käytä vain voisulan kirkasta osaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita tillisilppu kastikkeeseen.