Kesäkurpitsaa ruskistetussa voissa
Julkaistu
Salvia maustaa ihanan kesäkurpitsapaistoksen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle hengelle
Raaka-aineet
- 8 minikesäkurpitsaa
- 3 rkl voita
- 3–5 tuoretta salvianlehteä
- raastettua parmesaania
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Keitä kesäkurpitsat kokonaisina pehmeiksi runsassuolaisessa vedessä. Valuta, poista päät ja leikkaa kesäkurpitsat suupaloiksi. Kuumenna voita salvian kanssa kunnes voi on keskiruskeaa. Mausta kesäkurpitsa suolalla, pippurilla ja raastetulla parmesaanilla. Nosta kesäkurpitsapalat tarjoiluvuokaan ja kaada ruskistettu voi tasaisesti niiden päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku