Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäkurpitsaa ruskistetussa voissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Salvia maustaa ihanan kesäkurpitsapaistoksen.

Ainekset

  • Neljälle hengelle

Raaka-aineet

  • 8 minikesäkurpitsaa
  • 3 rkl voita
  • 3–5 tuoretta salvianlehteä
  • raastettua parmesaania
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Keitä kesäkurpitsat kokonaisina pehmeiksi runsassuolaisessa vedessä. Valuta, poista päät ja leikkaa kesäkurpitsat suupaloiksi. Kuumenna voita salvian kanssa kunnes voi on keskiruskeaa. Mausta kesäkurpitsa suolalla, pippurilla ja raastetulla parmesaanilla. Nosta kesäkurpitsapalat tarjoiluvuokaan ja kaada ruskistettu voi tasaisesti niiden päälle. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Kesäkurpitsa