Keitä kesäkurpitsat kokonaisina pehmeiksi runsassuolaisessa vedessä. Valuta, poista päät ja leikkaa kesäkurpitsat suupaloiksi. Kuumenna voita salvian kanssa kunnes voi on keskiruskeaa. Mausta kesäkurpitsa suolalla, pippurilla ja raastetulla parmesaanilla. Nosta kesäkurpitsapalat tarjoiluvuokaan ja kaada ruskistettu voi tasaisesti niiden päälle. Tarjoile heti.
Makuja
Kesäkurpitsaa ruskistetussa voissa
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Salvia maustaa ihanan kesäkurpitsapaistoksen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle hengelle
Raaka-aineet
- 8 minikesäkurpitsaa
- 3 rkl voita
- 3–5 tuoretta salvianlehteä
- raastettua parmesaania
- suolaa
- pippuria