Kokeile kesäsalaattia Sami Garamin tapaan. Jättiravut kruunaavat raikkaan salaatin. Tarjoile sitä grillatun patongin kera.

Ainekset

  • 400 g kuorittuja jättiravun pyrstöjä
  • 4 rkl sinappia
  • 2 ruukkua vihreää salaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • juustoa
  • 1 patonki
  • 4 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Sulata jättiravut ja mausta ne sinapilla.

Kuumenna grilli ja kaada savupuruja savukaukaloon. Kuumenna niin, että savua muodostuu ja grillaa ravunpyrstöt nopeasti. Nosta ne kuumina salaatin päälle.

Revi salaatit kulhoon ja halkaise kirsikkatomaatit joukkoon. Viipaloi patonki ja sivele viipaleet oliiviöljyllä.

Grillaa rapeiksi ja nosta salaatin päälle. Veistä juustoviipaleita salaatin pinnalle. Pirskottele mukaan valkosipulikastiketta.

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäissalaatti