Kesäsalaatti
Kokeile kesäsalaattia Sami Garamin tapaan. Jättiravut kruunaavat raikkaan salaatin. Tarjoile sitä grillatun patongin kera.
Ainekset
- 400 g kuorittuja jättiravun pyrstöjä
- 4 rkl sinappia
- 2 ruukkua vihreää salaattia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- juustoa
- 1 patonki
- 4 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Sulata jättiravut ja mausta ne sinapilla.
Kuumenna grilli ja kaada savupuruja savukaukaloon. Kuumenna niin, että savua muodostuu ja grillaa ravunpyrstöt nopeasti. Nosta ne kuumina salaatin päälle.
Revi salaatit kulhoon ja halkaise kirsikkatomaatit joukkoon. Viipaloi patonki ja sivele viipaleet oliiviöljyllä.
Grillaa rapeiksi ja nosta salaatin päälle. Veistä juustoviipaleita salaatin pinnalle. Pirskottele mukaan valkosipulikastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka