Kievin kanaa
Yllätä äiti äitienpäivänä maukkaalla Kievin kanalla. Kanan lisukkeena tarjoiltavaan riisiin saat niin väriä kuin makuakin lisäämällä sen joukkoon silputtua paprikaa ja persiljaa.
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 3 valkosipulinkynttä
- 25 g voita
- 1 kananmuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 dl korppujauhoja
- suolaa
- 0,5 l rypsiöljyä
- riisiä
- pala paprikaa
- nippu persiljaa
Valmistusohje
Nuiji broilerinfileet ohuiksi leikkeiksi. Levitä ne lautaselle ja sekoita maustevoi.
Murskaa valkosipuli ja silppua persilja. Sekoita ne voin kanssa. Levitä voi broilereiden päälle.
Käännä fileet kahtia ja leivitä ne: pyöräytä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Paista täytetyt leikkeet öljyssä kypsiksi.
Keitä riisi ja sekoita siihen väriksi paprika- ja persiljasilppua.
Äitienpäivän aterian alkuruoaksi voit kokeilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku