Kievin kanaa

Yllätä äiti äitienpäivänä maukkaalla Kievin kanalla. Kanan lisukkeena tarjoiltavaan riisiin saat niin väriä kuin makuakin lisäämällä sen joukkoon silputtua paprikaa ja persiljaa.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 25 g voita
  • 1 kananmuna
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl korppujauhoja
  • suolaa
  • 0,5 l rypsiöljyä
  • riisiä
  • pala paprikaa
  • nippu persiljaa

Valmistusohje

Nuiji broilerinfileet ohuiksi leikkeiksi. Levitä ne lautaselle ja sekoita maustevoi.

Murskaa valkosipuli ja silppua persilja. Sekoita ne voin kanssa. Levitä voi broilereiden päälle.

Käännä fileet kahtia ja leivitä ne: pyöräytä ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.

Paista täytetyt leikkeet öljyssä kypsiksi.

Keitä riisi ja sekoita siihen väriksi paprika- ja persiljasilppua.

Äitienpäivän aterian alkuruoaksi voit kokeilla

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!