Kinkkumunakas
Julkaistu
Munakkaasta on moneksi. Kokeile vaikka tätä reseptiä!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 7 kananmunaa
- 2 dl ruokakermaa
- 200 g palvikinkkua
- 1 sipuli
- suolaa
- pippuria
- öljyä
- 3 tomaattia
Valmistusohje
Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne sileäksi. Lisää kerma ja mausteet ja sekoita.
Kuutioi kinkku ja sipuli. Paista kuutioita pannulla niin, että ne saavat vähän väriä. Kaada munakasmassa pannulle ja työntele puulastalla kohti pannun keskustaa.
Levitä munakas lopuksi tasaisesti pannun joka nurkkaan asti ja peitä kannella. Jälkilämpö kypsentää munakkaan loppuun. Kumoa se lautaselle tai vadille puoliympyräksi.
Koristele munakas tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku