Kinkkurullia ja kasvissalaattia
Tämä tarjoilu näyttää mukavalta, mutta halutessasi voit myös täyttää kinkkurullat salaatilla. Ellet halua Pernodia ruokaan, voit korvata sen maustemitallisella anista.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 porkkana
- 20 g vihreitä papuja (haricot verts)
- 1 dl pieniä herneitä
- 2 ½ rkl etikkakurkkua
- 1 omena
- halutessasi 1 tl Pernodia
- 2 dl majoneesia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 4 viipaletta keittokinkkua
- salaattia
Valmistusohje
1. Kasvissalaatti: Kuori porkkana ja kuutioi se pieniksi paloiksi. Leikkaa pavut paloiksi, hienonna etikkakurkku ja kuutioi omena pieniksi paloiksi. Keitä porkkana, pavut ja herneet kevyesti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois, huuhdo kasvikset kylmällä vedellä ja valuta. Sekoita kasviksiin majoneesi, lisää kurkku ja omena ja mausta Pernodilla, suolalla ja pippurilla.
2. Kääri kinkut rulliksi ja jaa jokainen rulla neljäksi palaksi. Asettele kinkkua ja salaatinlehtiä vadille ja asettele kasvissalaatti salaatinlehtien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa