Piimässä marinoitu valkosipuli-karitsanfilee

Tämä menu maistuu valkosipulinystäville! Valkosipulilla maustetun karitsanfileen kanssa maistuvat valkosipuliperunat ja jälkiruokana herkutellaan valkosipulibanaania.

Ainekset

  • 1 kg karitsanfileetä
  • 1 prk kirnupiimää
  • 6 kynttä valkosipulia
  • rosmariininoksa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Valmistusohje

Poista fileistä paksuimmat kalvot. Usein karitsan sisäfileelle sitä ei tarvitse kuitenkaan tehdä. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Nuiji 1-2 rosmariininoksaa joukkoon. Kaada päälle piimää niin että fileet juuri peittyvät.

Lorauta sekaan hieman öljyä ja sekoita kunnolla. Anna marinoitua 1-4 tuntia. Poista liika marinadi ja grillaa lihat kuumalla grillillä nopeasti. Anna vetäytyä pari minuuttia ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat