1.Voitele irtopohjallisen vuoan pohja ja lisää hieman korppujauhoja pohjalle myöskin. Vatkaa kananmunat ja sokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauhot vähitellen nostelemalla taikinaa hieman. Levitä taikina vuoan pohjalle ja paista uunissa 175 asteessa 20 min. Välillä tarkista kypsyys.
2. Liota liivatteita kylmässä vedessä 10min. Sekoita tuorejuusto ja sokerit keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuustoseokseen. Lisää sekaan sitruunamehu. Sekoita vedestä puristetut liivatteet 2rkl kuumaan veteen. Sen jälkeen kaada muiden sekaan nauhana ja sekoita kokoajan. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita. Nosta jääkaappiin hyytymään hetkeksi.
3. Laita taas liivatteet likoamaan veteen 10min. Lisää liivatteet 2rkl kuumaan veteen ja sekoita. Keitä raparperia vedessä niin että ne hieman pehmenevät. Sen jälkeen kaada vesi pois ja murskaa sauvasekoittimella. Kaada ohuena nauhana liivate sekaan. Lisää hieman sokeria.
4. Leikkaa kakusta n. 4Cm x 4cm palasia. Kaada kiille leivospalojen päälle. Ripottele päälle sekasin vihreitä ja pinkkejä nomparelleja. Laita leivokset kylmään hyytymään.