Kolmen yrtin kanaa ja linssejä
Mausta mehevät kananrinnat oman makusi mukaan tuoreilla yrteillä. Tämä annos on todellinen proteiinipommi kun kanan seuraksi lisätään vielä linssit.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g linssejä
- 1 porkkana, kuorittuna ja hienonnettuna
- 1 sipuli, kuorittuna ja hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulin kynsiä, murskattuna
- 1 varsisellerin varsi, hienonnettuna
- 2 l valmista kana- tai kasvislientä
- 1 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
- Maustamiseen suolaa ja pippuria
- 4 kpl kananrintaa
- 4 rkl hienonnettuja yrttejä, kolmea eri lajia, oman makusi mukaan
- 4 rkl öljyä
- Maustamiseen suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Laita linssit, porkkana, sipuli, valkosipuli ja varsiselleri kana- tai kasvisliemen sekaan. Kaada lientä niin, että linssit peittyvät kunnolla. Keitä, kunnes linssit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon Alpro soya -ruoanlaittovalmiste.
Mausta kananrintafileet suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla yrteillä. Ruskista rintafileet pannulla öljyssä. Paahda fileitä tämän jälkeen 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuutin ajan, tai kunnes kana on kypsää. Tarjoile linssipadan kanssa.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka