Kolmen yrtin kanaa ja linssejä

Mausta mehevät kananrinnat oman makusi mukaan tuoreilla yrteillä. Tämä annos on todellinen proteiinipommi kun kanan seuraksi lisätään vielä linssit.

Ainekset

  • 500 g linssejä
  • 1 porkkana, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1 sipuli, kuorittuna ja hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulin kynsiä, murskattuna
  • 1 varsisellerin varsi, hienonnettuna
  • 2 l valmista kana- tai kasvislientä
  • 1 prk Alpro soya -ruoanlaittovalmistetta
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria
  • 4 kpl kananrintaa
  • 4 rkl hienonnettuja yrttejä, kolmea eri lajia, oman makusi mukaan
  • 4 rkl öljyä
  • Maustamiseen suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Laita linssit, porkkana, sipuli, valkosipuli ja varsiselleri kana- tai kasvisliemen sekaan. Kaada lientä niin, että linssit peittyvät kunnolla. Keitä, kunnes linssit ovat pehmenneet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon Alpro soya -ruoanlaittovalmiste.

Mausta kananrintafileet suolalla, pippurilla ja hienonnetuilla yrteillä. Ruskista rintafileet pannulla öljyssä. Paahda fileitä tämän jälkeen 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuutin ajan, tai kunnes kana on kypsää. Tarjoile linssipadan kanssa.

(MTV3)

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.