Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kroppkakor-nyyttejä juureksien kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä kätevä tapa hyödyntää ylijääneet kasvisnyytit arkiruokana.

Neljälle

  • 12 kroppkakor-nyyttiä
  • 1 porkkana
  • 1 pala lanttua
  • 1 pala palsternakkaa
  • 1 pala juuriselleriä
  • 1 l kanalientä
  • 2 tl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Halkaise nyytit. Kuori porkkana, lanttu, palsternakka ja juuriselleri ja paloittele ne pienemmiksi.

2. Keitä liemi, lisää vihannekset ja keitä ne pehmeiksi.

3. Paista tai grillaa kroppkakor-puolikkaat ja tarjoile ne kuumassa juuresliemessä. Ripottele päälle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Grillatut kasvikset