Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kyssäkaali-omenapaistos

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kyssäkaali-omenapaistos on oiva lisuke porsaan kyljyksille. Porsaankyljykset ja kyssäkaali-omenapaistos on nopea, helppo ja maittava ateriakokonaisuus. Porsaankyljyksille lisämakua antaa vihreä chili.

Ainekset

  • 1 kyssäkaali
  • 1 omena
  • 1 sipuli
  • 200 g neulapapuja keitettynä tai pakastettuja neulapapuja
  • nokare voita
  • tilkka hunajaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Kuori ja kuutioi omenat ja kyssäkaali. Kuori ja hienonna sipuli.

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen nokare voita. Lisää pannulle kyssäkaalit ja sipulit. Paista muutama minuutti ja lisää mukaan neulapavut ja omenat. Paista hetki ja mausta paistos suolalla, pippurilla ja hunajalla.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke