Kyssäkaali-omenapaistos
Julkaistu
Kyssäkaali-omenapaistos on oiva lisuke porsaan kyljyksille. Porsaankyljykset ja kyssäkaali-omenapaistos on nopea, helppo ja maittava ateriakokonaisuus. Porsaankyljyksille lisämakua antaa vihreä chili.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 kyssäkaali
- 1 omena
- 1 sipuli
- 200 g neulapapuja keitettynä tai pakastettuja neulapapuja
- nokare voita
- tilkka hunajaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi omenat ja kyssäkaali. Kuori ja hienonna sipuli.
Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen nokare voita. Lisää pannulle kyssäkaalit ja sipulit. Paista muutama minuutti ja lisää mukaan neulapavut ja omenat. Paista hetki ja mausta paistos suolalla, pippurilla ja hunajalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku