Savustettua lampaanviulua ja tillimuhennettuja perunoita
Julkaistu
Helpompaa ruoanlaitto ei juuri voi olla.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle-kuudelle
- 1 savustettu lampaanviulu
Perunat
- noin 1 kg perunoita
- 2-3 dl maitoa
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2 rkl margariinia
- 1 dl lientä kuutiosta
- 1 tl suolaa
- 1 nippu tilliä, hienonnettuna
Valmistusohje
1. Kuori ja paloittele perunat.
2. Keitä maito ja liemi. Vaivaa margariini ja jauhot suurukseksi ja sekoita kattilaan. Lisää perunat ja keitä ne kypsiksi. Suolaa ja kääntele mukaan tilli.
3. Tarjoile viipaloitu lampaanviulu lämpimien perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku