Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savustettua lampaanviulua ja tillimuhennettuja perunoita

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helpompaa ruoanlaitto ei juuri voi olla.

Neljälle-kuudelle

  • 1 savustettu lampaanviulu

Perunat

  • noin 1 kg perunoita
  • 2-3 dl maitoa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl margariinia
  • 1 dl lientä kuutiosta
  • 1 tl suolaa
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele perunat.

2. Keitä maito ja liemi. Vaivaa margariini ja jauhot suurukseksi ja sekoita kattilaan. Lisää perunat ja keitä ne kypsiksi. Suolaa ja kääntele mukaan tilli.

3. Tarjoile viipaloitu lampaanviulu lämpimien perunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasta