Savustettua lampaanviulua ja tillimuhennettuja perunoita

Helpompaa ruoanlaitto ei juuri voi olla.

Neljälle-kuudelle

  • 1 savustettu lampaanviulu

Perunat

  • noin 1 kg perunoita
  • 2-3 dl maitoa
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 2 rkl margariinia
  • 1 dl lientä kuutiosta
  • 1 tl suolaa
  • 1 nippu tilliä, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele perunat.

2. Keitä maito ja liemi. Vaivaa margariini ja jauhot suurukseksi ja sekoita kattilaan. Lisää perunat ja keitä ne kypsiksi. Suolaa ja kääntele mukaan tilli.

3. Tarjoile viipaloitu lampaanviulu lämpimien perunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!