Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kurpitsa-taateliwokki

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun valitset kurpitsaa vihannestiskillä, ota sellainen, joka on kova, painava ja ilman laikkuja.

Neljälle

  • 500 g kurpitsaa
  • 1 keltainen paprika
  • 2 kevätsipulia
  • 2 tl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • tuoreita taateleita
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Lohko kurpitsa ja leikkaa pois kuori lohkoista. Suikaloi hedelmäliha. Puhdista ja suikaloi paprika ja kevätsipuli. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.

2. Kuumenna öljy wokkipannussa ja wokkaa kurpitsa, sipuli ja paprika. Mausta inkiväärillä, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

3. Ripottele ruoan päälle tuoreita taateleita, tarjoile keitetyn riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviswokki