- Sulata voi kasarissa yhdessä oliiviöljyn kera, lisää porkkanat, sipulit, selleri ja chili ja rosmariini.
- Lisää jauheliha ja kypsennä, kunnes lihat ovat kullanruskeita.
- Poista rosmariinin oksa ja lisää valkoviini. Anna kypsyä.
- Lisää tomaattimurska ja anna hautua miedolla lämmöllä tunnin ajan.
- Kuumenna maitoa kattilassa, kunnes se poreilee hiljalleen. Sekoita samalla.
- Sulata toisessa kattilassa voi ja lisää siihen jauhot. Sekoita, kunnes voi on imenyt kaikki jauhot ja koostumus on taikinamainen. Varo ettei seos pala tai muutu ruskeaksi.
- Poista seos levyltä ja lisää osa maidosta joukkoon. Sekoita vispilällä, kunnes maito on imeytynyt jauhoihin.
- Laita seos takaisin levylle ja sekoita loput maidosta joukkoon miedolla lämmöllä.
- Jatka sekoittamista kunnes kastike sakeutuu ja siitä tulee samettisen kermaista.
- Laita lasagnevuokaan kerros jauhelihakastiketta.
- Lisää lasagnelevyjä päälle, kunnes ne peittävät kastikkeen kokonaan.
- Laita toinen paksu kerros jauhelihakastiketta. Lisää päälle valkokastiketta ja mozzarellaraastetta. Tee toinen lasagnelevykerros.
- Jatka näin, kunnes 2/3 osaa vuoasta on täynnä. Päällimmäiseksi jää kumpaakin kastiketta sekä juustoraastetta.
- Paista noin 35-40 minuuttia 200 asteessa. Ota uunista ja anna vetäytyä vielä parikymmentä minuuttia.