Kuori katkaravut lautaselle, paloittele sipuli, porkkana ja valkosipuli. Laita nokare voita kattilaan ja kuullota siinä kasvikset, mausteet sekä ravunkuoret pitkään. Lisää tomaattipyree, nosta lämpöä ja anna pyreen paahtua hetki. Kaada kalaliemi ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
Siivilöi keitto, lisää kerma ja anna keiton saostua hetken aikaa hiljaa kiehuen. Halutessasi voit suurustaa keiton jolloin se on täyteläisempää. Tarkista maku ja lisää juuri ennen tarjoilua katkaravut.
Yhden annoksen energiasisältö:
Energiaa 300 kcal
Proteiinia 20g (27 E%)
Hiilihydraatteja 6g (8 E%)
Kuitua 1g
Rasvaa 22g (66 E%)
josta tyydyttynyttä rasvaa 13g (62% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on huono)
Suolaa 2,4g