Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lampaanjauhelihalla täytetyt paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mehevää syysruokaa.

Neljälle-viidelle

  • 4-5 paprikaa, minkä värisiä tahansa
  • 300 g lampaan- tai sika-nautajauhelihaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • suolaa ja pippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 rkl soijaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl keitettyä riisiä
  • 500 g tomaattimurskaa basilikalla
  • 1 tl timjamia

Valmistusohje

1. Leikkaa paprikoista kannet ja poista siemenet.

2. Paista sipulia öljyssä pannulla. Lisää jauheliha vähän kerrallaan ja ruskista.

3. Sekoita jauhelihaan muut ainekset paitsi tomaattimurska, ja täytä paprikat. Laita ne pataan ja kaada ympärille tomaattimurskaa, mausta timjamilla.

4. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes paprikat pehmenevät. Tarjoile halutessasi lisäriisin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat