Lampaankyljykset kuorrutteella
Julkaistu
Ainekset
- 2 lampaankyljysriviä
- 1 rkl dijon-sinappia
- 1 dl korppujauhoja
- 1 rosmariininoksa
- ruukku persiljaa
- 1 valkosipulinkynsi
- suolaa ja mustapippuria
- 2 rkl voita
Valmistusohje
Hienonna persilja, rosmariini ja valkosipuli erittäin hienoksi. Sekoita ne korppujauhon kanssa. Poista lampaan kareista kalvot ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Sivele niiden pintaan dijon-sinappia ja painele yrtti-korppujauhoseoksessa. Paista kareisiin pannulla kullankeltainen väri voissa ja loppukypsennä uunissa 170 asteessa noin 10 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua ja leikkaa ne kyljyksiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti