Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lampaankyljykset kuorrutteella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 lampaankyljysriviä
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 rosmariininoksa
  • ruukku persiljaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Hienonna persilja, rosmariini ja valkosipuli erittäin hienoksi. Sekoita ne korppujauhon kanssa. Poista lampaan kareista kalvot ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Sivele niiden pintaan dijon-sinappia ja painele yrtti-korppujauhoseoksessa. Paista kareisiin pannulla kullankeltainen väri voissa ja loppukypsennä uunissa 170 asteessa noin 10 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua ja leikkaa ne kyljyksiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Lampaankyljykset