Latva-artisokanpohjat pekonilla
Julkaistu
Pientä pikaruokaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
6 kpl
- 6 latva-artisokanpohjaa purkista
- 1 pkt pekonia
- 1 rasia tuorejuustoa
- paprikajauhetta
- salaattia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ylävastuksella. Paista pekonit rapeiksi ja hienonna. Sekoita juuston kanssa paksuksi tahnaksi.
2. Laita artisokanpohjat uunivadille ja täytä täytteellä. Puuteroi paprikalla ja gratinoi nopeasti uunissa kunnes juusto on saanut väriä. Aseta vadille salaattipedille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi