1. Kuori 3 keltasipulia ja lohko ne. Huuhtele sianpotka ja häränrinta kylmässä vedessä. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää lihat. Kuumenna jälleen kiehuvaksi ja kuori vaahto. Lisää sipulilohkot, pippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehua n. 1 ½ tuntia kunnes lihat ovat mureita. Säästä liemi hapankaalia varten.
2. Hienonna 3 dl keltasipulia. Kuori omena ja leikkaa lohkoiksi. Paista sipuli voissa läpikuultavaksi. Lisää hapankaali, omena, katajanmarjat ja liemi. Sekoita kunnolla. Lisää kassler ja anna kiehua miedolla lämmöllä hapankaalissa 30-40 minuuttia. Lisää nakit viimeisen 10 minuutin ajaksi.
3. Asettele hapankaali isolle vadille. Viipaloi lihat ja asettele ne sekä nakit kaalipedille.