Linnan tähdet: Paistetut kampasimpukat
Anna-Leena Härkönen tarjosi Linnan tähdille muun muassa Paistettuja kampasimpukoita.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 12 kpl kampasimpukoita puhdistettuna
- 2 kpl porkkanaa
- ½ purjo
- 4 rkl voita
- paahdettuja pähkinöitä
- maustettua salaattia
- suolaa, valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi suikaleiksi.
2. Halkaise purjo, pese se huolellisesti ja suikaloi sekin.
3. Ota puolet voista ja laita se kasariin. Hauduta porkkana ja purjo siinä kypsäksi. Mausta suolalla sekä pippurilla.
4. Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen loput voista. Paista kampasimpukat nopeasti molemmin puolin ja mausta ne paistamisen aikana.
5. Tarjoile kampasimpukat, vihannesten, paahdettujen pähkinöiden ja salaatin kera.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku