Lipeäkalalaatikko munamaidolla
Julkaistu
Tässä laatikossa keitetty lipeäkala on pääosassa. Pehmeä munamaito antaa ruoalle mieluisan maun. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 5-6 dl ylijäänyttä, keitettyä lipeäkalaa
- 2-3 kananmunaa
- 2 rkl sinappia
- 4 dl keitettyä, jäähtynyttä maitoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita kala hyvin voideltuun uunivuokaan.
2. Vatkaa muut ainekset ja kaada kalan päälle.
3. Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"