Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lipeäkalalaatikko munamaidolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä laatikossa keitetty lipeäkala on pääosassa. Pehmeä munamaito antaa ruoalle mieluisan maun. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Neljälle

  • 5-6 dl ylijäänyttä, keitettyä lipeäkalaa
  • 2-3 kananmunaa
  • 2 rkl sinappia
  • 4 dl keitettyä, jäähtynyttä maitoa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita kala hyvin voideltuun uunivuokaan.

2. Vatkaa muut ainekset ja kaada kalan päälle.

3. Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Lipeäkala