Lohi-avokadoceviche

Limen raikastamat lohi ja avokado ovat terveellinen ja herkullinen yhdistelmä.

Ainekset

  • 400 g ruodotonta ja nahatonta lohta
  • 2 limeä
  • 2 avokadoa
  • 0,5 rkl minttua
  • 1 sipulin varsi
  • suolaa

Valmistusohje

Kuutioi lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Purista limeistä mehut kulhoon ja lisää lohikuutiot. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.

Kaada limemehu pois lohikuutioista. Kuori ja kuutioi avokadot ja lisää lohen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vielä puoli tuntia.

Mausta hienonnetulla mintulla, sipulinvarsirenkailla ja suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!