Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohi-avokadoceviche

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Limen raikastamat lohi ja avokado ovat terveellinen ja herkullinen yhdistelmä.

Ainekset

  • 400 g ruodotonta ja nahatonta lohta
  • 2 limeä
  • 2 avokadoa
  • 0,5 rkl minttua
  • 1 sipulin varsi
  • suolaa

Valmistusohje

Kuutioi lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Purista limeistä mehut kulhoon ja lisää lohikuutiot. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.

Kaada limemehu pois lohikuutioista. Kuori ja kuutioi avokadot ja lisää lohen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vielä puoli tuntia.

Mausta hienonnetulla mintulla, sipulinvarsirenkailla ja suolalla.

Tuoreimmat aiheesta

Ceviche