Surimiceviche avokadon, papaijan ja limen kera

Jos haluaisit kokeilla cevichen tekemistä mutta et halua syödä raakaa kalaa, kokeile surimista tehtyä cevicheä.

Neljälle

  • 200 g surimia
  • 1 avokado
  • 1 tomaatti
  • ½ punasipuli
  • 40 g jalapenoja
  • 80 g papaijaa
  • 4 rkl puristettua limemehua

Koristeluun

  • tuoretta korianteria
  • jäävuorisalaattia
  • merisuolaa
  • maissilastuja

Valmistusohje

1. Leikkaa jäävuorisalaatti pienemmiksi paloiksi ja laita veteen tunniksi.

2. Kuutioi surimi, avokado ja tomaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista jalapenoista siemenet ja hienonna ne. Hienonna papaija. Sekoita surimi, avokado, tomaatti, punasipuli, jalapeno ja papaija. Kaada päälle limemehu. Mausta merisuolalla ja korianterilla.

3. Laita jäävuorisalaattia lautasille ja surimiseosta keskelle. Koristele maissilastuilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!