Surimiceviche avokadon, papaijan ja limen kera
Jos haluaisit kokeilla cevichen tekemistä mutta et halua syödä raakaa kalaa, kokeile surimista tehtyä cevicheä.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 200 g surimia
- 1 avokado
- 1 tomaatti
- ½ punasipuli
- 40 g jalapenoja
- 80 g papaijaa
- 4 rkl puristettua limemehua
Koristeluun
- tuoretta korianteria
- jäävuorisalaattia
- merisuolaa
- maissilastuja
Valmistusohje
1. Leikkaa jäävuorisalaatti pienemmiksi paloiksi ja laita veteen tunniksi.
2. Kuutioi surimi, avokado ja tomaatti. Kuori ja hienonna punasipuli. Poista jalapenoista siemenet ja hienonna ne. Hienonna papaija. Sekoita surimi, avokado, tomaatti, punasipuli, jalapeno ja papaija. Kaada päälle limemehu. Mausta merisuolalla ja korianterilla.
3. Laita jäävuorisalaattia lautasille ja surimiseosta keskelle. Koristele maissilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"