Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohi-katkarapucocktail mangon ja avokadon kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä mainio alkuruokacocktail illallisen alkajaisiksi. Mango ja avokado takaavat raikkaan maun.

4 annosta

  • ½ mango
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ kurkku
  • 1 avokado
  • 400 g katkarapuja
  • 150 g savulohta
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 tl silputtua korianteria
  • 1/4 jäävuorisalaattia
  • 1 tomaatti

Koristeluun

  • 4 sitruunanlohkoa
  • 4 tillinoksaa
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Leikkaa mango, punasipuli, kurkku, tomaatti ja avokado pieniksi kuutioiksi. Suikaloi jäävuorisalaatti. Pane osa katkaravuista syrjään koristelua varten ja kuutioi loput. Kuutioi myös lohi.

2. Sekoita vihannes-, hedelmä-, katkarapu- ja lohikuutiot sekä jäävuorisalaatti keskenään. Kaada joukkoon sitruunamehua. Mausta korianterilla.

3. Huuhdo salaatinlehdet, aseta cocktaillasiin ja täytä lasit katkarapu-lohisalaatilla. Koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat